Nya naglar och bara vardagslyx.

IMG_0153

Så var det nya naglar på fingrarna igen. Ungefär en gång i månaden unnar jag mig nya naglar. Det är något speciellt med att få naglarna fixade och att titta på dem. Jag känner mig så fin och fräsch.

Den där tiden jag spenderar på att fixa mina naglar är även en stund helt fri ifrån att människor ringer, jag slipper stressen och är bara där och kopplar av. Får lite handmassage och får sitta tyst och känna hur jag är helt avslappnad. Det är viktigt för mig, varje gång jag går därifrån är det som att min kropp fått ny energi. Alla är ju olika, men för mig är denna timme en lyxig och underbar timme.

Fixar du naglarna hos någon? Eller gör du det själv?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

58 thoughts on “Nya naglar och bara vardagslyx.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: