Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya naglar och bara vardagslyx.

IMG_0153

Så var det nya naglar på fingrarna igen. Ungefär en gång i månaden unnar jag mig nya naglar. Det är något speciellt med att få naglarna fixade och att titta på dem. Jag känner mig så fin och fräsch.

Den där tiden jag spenderar på att fixa mina naglar är även en stund helt fri ifrån att människor ringer, jag slipper stressen och är bara där och kopplar av. Får lite handmassage och får sitta tyst och känna hur jag är helt avslappnad. Det är viktigt för mig, varje gång jag går därifrån är det som att min kropp fått ny energi. Alla är ju olika, men för mig är denna timme en lyxig och underbar timme.

Fixar du naglarna hos någon? Eller gör du det själv?

58 Comments

 1. idag är jag ledig i dagarna tre. har målat naglarna i röd färg. gick alltid o gjorde mina innan tills chefen sa stopp skit inom vvården på så vis.
  nää ingen snö alls här inne i stan men kallt . hoppas ändå på att den inte kommer förrän vid jul om den måste =) Har ni nån ?

  1. Det där är lite nackdelen med vårdjobb :/. Går ju att fixa hemma för er :).
   Vi fick lite igår, men det är typ som puder så vet inte om man kan kalla det snö direkt :-p

 2. Tack så jätte mycket goa du 🙂 Ja jag hoppas att han piggnar till snart, nu har han sovit i ca 2 timmar så han borde vara utvilad i alla fall 😉

  Vilka super fina naglar, jag var också och fixade mina igår, ska be sambon fota dom senare när han kommit hem 🙂

 3. Jag gör oftast naglarna själv, eller gör och gör, slänger på nåt nagellack och klipper dem ibland 😉 hade varit kul att göra dem på salong ngn gång!
  sv: oftast är det ju så! tycker att det var samma sak med till exempel Twilight och Harry Potter. Ha en fin lördag! kram

 4. Skönt att få pyssla om sig, här blir det tyvärr inget sådant då det inte är tillåtet med varken långa naglar eller nagellack på mitt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa