Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Dalatrafik = skittrafik!

  
 Blir galet arg! Ingen buss dök upp vid hållplatsen idag. Det känns som de satt detta i system! Ringde och pratade med samma stolpskott som förra gången! Alltså jag förstår ju att hen bara gör sitt jobb men blir tokig! Så nu sitter man på bussen uppstressad och förbannad! Inte blir det bättre av att jag dessutom inte kommer hinna ta det lugnt nu på förmiddagen innan eleverna kommer, utan jag lär tokstressa så klassrummet ser bra ut… 

Känner mig förbannad och irriterad!

36 Comments

  1. Usch.. Vad irriterande när de gör så.. Hänt hos mig ett antal gånger också, västtrafik dock. Hoppas du kan varva ner lite sen och att det inte hela blir en skitdag pga. detta. 🙂

  2. förstår att du blir irriterad på dom! ;o jag är glad att jag inte åker buss så ofta längre.

    sv; ja men verkligen! jag älskar att träna! ^^

  3. Du både bor och jobbar i Falun? Eller jobbar du i Borlänge? 😛

    Asså jag förstår dig. Jag har inte åkt med dalatrafik många gånger, men inte någon av gångerna har det varit smärtfritt. Då kan jag bara ana hur det är att bli stressad på köpet liksom.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa