Dark Mode Off / On
Läraryrket

Måndag och ny vecka.

IMG_4904.JPGEn bild ifrån en del av mitt sovrum.

Så var det måndag igen, jag har förbrukat en dag med jobb och annat.
Jag har vunnit en goodiebag från Lärarförbundet i Borlänge och hade som mål att hämta den idag. Blev något besviken när ingen var där, men sånt är livet. Det blev således att jag fick gå hemåt, fördelen var dock promenaden mellan jobbet och stan. Det är ju faktiskt skönt att röra på sig. Något som däremot inte är lika skönt är kylan som vi nu fått, får mig rent av en chock varje år när det drar ner mot minusgrader. Det enda man kan hoppas på är att vi får lite värme till sommaren, men sånt kan man ju aldrig så noga veta?

Björn bjöd på middag idag och det var gott. Jag kikade lite på Willys och handlade naturgodis som jag var sugen på.
Det händer inte så mycket på dessa dagar förutom arbete, jag tycker dock jobbet är kul och jag utmanas av de jobb jag har. Eleverna är taggade för att lära sig saker och jag peppas av att diskutera med dem och utmana dem vidare. På det viset är detta jobb så roligt, ingen dag är den andra lik och man utmanas och utvecklas dagligen som person.

Nu ska jag svara på kommentarer och läsa lite bloggar, sedan ska jag sova. Hoppas ni haft en fin måndag!

18 Comments

  1. Hej jag tycker sån där klädställning är så fint, önskade bara att jag hade fått plats med en i vårt sovrum.. När lillan ska få eget rum så tänkte köpa in en sådan till hennes rum, då förvaring är väldigt dåligt med här hemma.

    Hoppas du får en fin dag

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: