003

Idag berättade Björn att han tänkte ge William en ny dator i julklapp och jag såldes kunde köpa delar från Williams dator till min och få en ny men med samma innehåll och lite nya saker. Jag slog till, så nu sitter jag här med en dator och är glad! Nu slapp jag en onödig kostnad jag var väldigt ointresserad av att ha, och kan jobba och göra annat igen. Det känns grymt!

Det är nu även slut på arbetsveckan för mig, och imorgon ska jag gå på Adventsfirande i kyrkan och lyssna på när skolan William går på uppträder. Det är då i Stora Kopparbergskyrka och den är väldigt vacker för er som aldrig besökt den.
Jag var där senast 2011 och kollade, då gick William i ettan. Men eftersom jag har jobbat varje år sedan dess, blir det alltså första gången för mig att nyttja den dagen. Det ska bli toppen! Ser framemot den saken. Blir att svara på kommentarer imorgon och läsa bloggar. Nu ska jag sova, och just ja någon tog illa upp för att jag skrev handikappad. Det var menat med ironi, jag skämtade. Det känns nämligen ganska jobbigt att inte ha dator när mycket av ens jobb ligger just där. Ibland kan faktiskt datorn vara som ens extra hand. Jag säger lika om jag råkat förlagt min kalender, det kanske är här uppe i Dalarna man säger så som ett uttryck, för att man känner sig förhindrad i sitt vardagliga liv. Jag gillar att vara halvt ironisk, men ogillar samtidigt skarpt att behöva förklara mig i en sån bagatell. Känns lite som folk gärna letar saker att störa sig på, istället för att bara ta något för vad det är ett skämt. Fler människor borde släppa lite på upprördheten i allt och se livet lite som ett tillfälle för att skoja en stund. Allt är faktiskt inte med blodigt allvar i livet.

IMG_0219Gammalt och nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.