IMG_0214

Idag julpyntade jag i hela hemmet. Tog en bild med mobilen då systemkameran (Canon eos 70D) inte kändes som prio 1 att ta fram när jag inte hade någon dator.
Jag har gardinerna fixade, ljusstakar i fönstren och min kyrka är framplockad igen. Nu är det julstämning och det ska bli så mysigt de här dagarna fram till jul!

2 kommentarer

  1. Hej vad mysigt, jag har haft en liknande kyrka som jag fick av min mamma. Men det har kommit bort under förra flytten och vet inte alls var den har tagit vägen. Känns lite då jag gärna skulle vilja ha den kvar speciellt när det är minnen till.

    Kul att få goodiebag alltid kul att se vad som finns med =)

    Önskar dig en fin helg

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: