Dark Mode Off / On
Reklam

Personliga julkort ifrån BGA fotocenter.

Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni skicka julkort? Jag tycker det är jättekul att få julkort även om jag är värdelös på att skicka själv. Något som är riktigt är att få julkort med fotografier på. Sådan kan man skapa på BGA Fotocenter. Det var väldigt billigt där tycker jag, 5,95:- per kort och då får man välja design och allt själv. Perfekt om när man vill skicka julkort och visa vänner och släkt något ur sitt liv.
När ni får julkort vad gör ni med dem? Jag brukar antingen tejpa upp dem på insidan av ytterdörren eller sätta fast dem på kylskåpet.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: