Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Adventslista.

 1. Vad gör du första advent?
– Hittills har jag ätit lite frukost, tänt mitt juliga Yankee candle, och till middag ska jag laga falafel. Jag har tvättat och ska fortsätta med den saken.
2. Har du julpyntat i veckan?
– Ja, kyrkan står på malmbyrån som varje år, julgardinerna hänger i sovrum, kök och vardagsrum.
Julpynt står framme. Min och Williams julstrumpor hänger på glasskåpet ifrån Ikeas serie Liatorp, och i fönstren finns det stjärnor och en julgransstjärna i glas.

IMG_0214
3. Har du bakat något till första advent?
– Nej faktiskt inte, får se när det blir av.
4. Vilka två låtar lyssnar du på under juletiderna?
– Jag tror det är; Shake up Christmas och Fairytale of New york.
5. Har du snö nu när det är första advent?

– Nej här är det grönt.

6. Vilken outfit har du på första advent?
– Myskläder, det är ju helg!
7. Firar du första advent med några?
– Med William, annars ingen.
8. Vilken julbakelse är din favorit?
– Svår fråga, jag är allergisk mot det mesta så därmed är sånt här inte helt enkelt. Men lussebullar då.

9. Ska du se någon julaktig film idag?
– Nej, i alla fall inte planerat saken.
10. Vad händer den 1 december med inredning och allmänt?
– Jag jobbar och har APT så det blir att komma hem rätt sent. Så jag har faktiskt inga planer, kanske ska lägga mig med paddan i sängen tillsammans med William och kika på det nya julkalendern.

44 Comments

  1. vad kul att läsa! älskar att läsa listor hos andra och se vad dom svarar 🙂 jag tycker att man lär känna personen bakom bloggen bättre via listor och sånt.

    sv; ja jag känner att det inte bara är människor som behöver faddrar utan djuren också! kul att du själv är marinfadder och att din son ska få ett medlemskap i pandaplanet 🙂 tycker också att det är oerhört viktigt att folk tänker på djuren och naturen också. dom måste också få pengar så dom klarar sig.

  2. Ikväll blir det lite glögg & pepparkakor till Bron, =D

    Ja det snöade här i förmiddags, men inget som stannade kvar, önsketänkande =D

  3. sv: jag äter inte lunch av ungefär samma skäl. Jag är så rädd för att äta för mycket, fortfarande, efter så många år av förhllandevis friskt tänk. Märkligt hur svårt det kan vara med mat.

    Vilken bra lista, den säger liksom lagom mycket 🙂 Jag har inte julpyntat någonsin – jag är lite som Grinchen. Firar bara jul för att få paket. Vi har inte julmat i vår familj, bara alkohol och potatis typ.

  4. Åh sån kyrka, sån hade min farmor. Hon dog nyligen så de håller på säljer hennes hus och rensar. Så pratade om en sån igår med min mamma att jag gärna hade velat ha den men de har gått med den till kyrkans loppis tydligen 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: