Några frostiga bilder från denna söndag.

IMG_6586

Jag ska strax sova, men passar på att lägga in några frostiga foton jag tog idag.

IMG_6593
Jag har inte fixat dem, så de kommer direkt ifrån kameran. William fotograferade mig, och jag fotograferade honom. Det är en decembermånad utan snö, men med ett vackert frostigt landskap.

 

IMG_6590

IMG_6599

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Några frostiga bilder från denna söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: