Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Idag den 22 december 2015.

IMG_6599

Jag och William tog en rejäl sovmorgon. Jag vaknade vid 8:00, vilket kanske inte är så rejält för många av er men för mig är det verkligen ingen vana. Jag går ju upp 5:30 varje morgon när jag jobbar så att sova 2,5 timmar till är ganska mycket för mig. Men William däremot han sov, och sov och sov desto längre. Han vaknade strax innan 11:00, och då hade jag försökt väcka honom vid 10:00. Jag möttes av en son som stampade upp och ville ha frukost eftersom dagen nästan var förbi. Så vi åt frulle och sedan så sprang jag runt och fixade lite innan vi åt lunch. Vi såg på Elf samtidigt som vi åt och den filmen var ju riktigt mysig måste jag säga, jag hade inte sett den innan.

Efter filmen gick William och spelade på datorn och jag fortsatte med tvätten. Jag började även läsa lite i en Fysikbok jag har här hemma, och somnade på soffan under värmefilten. Björn ringde runt 17:00 tiden och sa att han var på väg hem. Jag började fixa med middagen som blev falafel idag. Efter maten renbäddade jag sängen och sedan har jag kollat på lite tv, och svarat på kommentarer i bloggen. Jag ska strax lägga mig. Om två dagar är det julafton, det känns väldigt konstigt. Vädret är inte speciellt juligt och jag har inte mycket till julstämning i kroppen heller. Hur är det för er? Har ni massor med julstämning i kroppen?

18 Comments

  1. Elf är en så himla mysig film. Jag gillar den skarpt!

    Jag har ingen julfeeling alls faktiskt. Kanske beror det på avsaknaden av snö men äsch. Snart ska jag få fly iväg för att fira jul på ett fint hotell tillsammans med min karl.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: