Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Tag: 20 frågor.

006

1. Vad heter du? Åsa Barbro Sara Madeleine Stenberg.

2. Hur gammal är du? 31 år.

3. Ögonfärg? Blåa.

4. Hårfärg? Ljusbrunt om jag ska tänka ”riktiga” hårfärgen.

5.  Hur lång är du? Mellan 169,5 och 172.

6. Kär? Nix.

7. Singel eller upptagen? Har ingen, men singel för mig är något helt annat än jag känner mig.

8. Beroende av något? Har inget beroende.

9. Livs största misstag? Har verkligen ingen aning. När jag tänker på det, så kommer jag inte på att jag har något som är livets största. Sen misstag har jag gjort, det har väl alla?

10. Vad åt du senast? Falafel.

11. Vad har du för mobil? Iphone 6s.

12. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med alla pengar? Köpa en villa utan tvekan, betala av CSN.

13. Favoritland? Eftersom jag ogärna reser, då jag är rädd för att flyga får det bli mitt hemland Sverige.

14. Favoritfärg? Beror ju på, hemma gillar jag enkla färger som vitt. På kläder, svart, grått, vitt och rosa.

15. Favoritfilm? Nu fick jag tänka till. Jag tror att det kan vara Förr eller senare exploderar jag. Mycket för att den grep tag i mig så mycket.

16. Det bästa du vet? Min son William, min familj. Naturen, böcker och att få vara fröken, samt saker som har med graviditet och förlossning att göra.

17. Vad är det sämsta du vet? Folk som plågar människor och djur, att utsätta människor och djur för våld är det vidrigaste som finns!

18. Vad gillar du mest med dig själv (utsida och personlighet)? Jag är nog rätt nöjd med min utsida numera, jag har kommit till en punkt när jag försöker att inte lägga tid på allt dåligt. Sen har jag min ätstörningshjärna som finns där alltid, men jag försöker arbeta emot den istället för med den. I min personlighet tycker jag nog om att jag har inlevelseförmåga. Den har stärkt mig genom livet.

19. Vad gillar du minst med dig själv (utsida och personlighet)? Det är helt klart min ätstörningshjärna, den är skit. Den på verkar ju båda dessa.

20. Var ska du åka om 16 dagar? Till jobbet för första gången på flera dagar haha.

33 Comments

  1. Intressant att läsa dina svar, känns som att man faktiskt fick lära känna lite mer 🙂
    sv: Vad spännande att läsa dina tankar om vegetarisk mat, preventivmedel, BM osv! Jag har funderat mycket på att börja använda menskopp, men liksom inte kommit dit än. Gissar att det krävs lite övning innan man lyckas använda den rätt, men det kan ju bli ett projekt för det nya året, haha. Trist att det inte funkade med balsammetoden, men skönt att du hittat ett alternativ nu 🙂

  2. Högst oklart om min kommentar postades, jag försöker igen: Rolig lista, känns verkligen som att man fick ’lära känna’ dig lite bättre 🙂
    sv: Vad spännande att läsa dina tankar om vegetarisk mat, preventivmedel, balsammetoden osv. Synd att det inte funkade längre med BM, men skönt att du hittat ett alternativ. Jag har funderat ett tag på att skaffa menskopp, men liksom inte kommit dit än. Är rädd att det ska vara krångligt i början. Men med lite övning ska det väl inte vara några problem. Får bli nästa års projekt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: