Jag kanske inte är jätteintresserad av saker som har med verkstad att göra. Jag skulle heller inte påstå att jag vet speciellt mycket om bilar eller liknande. Jag äger heller ingen egen bil utan brukar låna Björns bil när det är något speciell. Däremot är har jag sonens pappa som är intresserad av sånt som har med bilar att göra, och eftersom jag nu umgåtts med honom i över tolv år är det kanske inte helt konstigt att jag stundvis upptäcker att jag faktiskt förstår mer än jag tror. Jag brukar stå bredvid när han fixar med bilarna, oftast så har jag också börjat få koll på vad de olika sakerna heter och även om jag är föga intresserad är jag sådan som lär mig saker ganska snabbt, vilket ibland kan vara ganska intressant enligt mig. Hur som helst så behöver man ju utrustning för att arbeta med saker, och sådant kan man köpa genom sunmaskin.se som erbjuder verkstadsmaskiner och utrustning. Jag tror absolut att man kan tjäna på att vända sig till sådana företag så om man är intresserad av ett företag som ordnar med sånt här är det säkert toppen att vända sig till dem. Hemsidan gillar jag då den är enkel att förstå sig på, de visar sina produkter och det är en användarvänlig plats där du lätt hittar vad du söker. Klickar du under aktuella annonser får du prislistor direkt och det tycker jag var bra. Så är du ute efter lite verkstadsutrustning tipsar jag om denna sida.

Samarbete.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa