Dark Mode Off / On
Tävlingar

En vinst med popcorn.

img_0371

Jag deltog i Popcornmannen Poppes julkalender på Facebook och vann dessa tre förpackningar med popcorn! Hur bra var inte det?! Popcorn är alltid uppskattat och jag är supernöjd, dessa blir perfekt i början på nästa år när William och jag brukar kika på Melodifestivalen. Hurra!

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: