Min vy ifrån soffan.

 
William och Björn bygger Lego och tittar på Wheelers Dealers. Själv befinner jag mig på soffan med benen tryckta emot magen och har jordens mensvärk. Mitt hallonbladste är hemma, så det är bara att härda ut och använda mig av FUR-tekniken (föda utan rädsla) och härda ut. Det är bättre sedan jag läste Föda Utan Rädsla boken och gick doulautbildningen och i kombination med hallonbladste mår jag så mycket bättre vid mens än jag någonsin gjort förut. Mens är verkligen jävligt! 

Hur som helst, idag har jag inga planer. Ska hem och fixa mig och tänkte försöka ta mig tid att svara på kommentarer och läsa bloggar när jag är hemma sen. Ska även skriva lite inlägg och ta lite vitaminer. 

Vad ska ni göra denna sista tisdag 2015?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

37 thoughts on “Min vy ifrån soffan.

  • 29 december, 2015 at 15:18
   Permalink

   Skönt det med :). Jag sitter och vilar och försöker ta det lugnt :).

   Reply
 • 29 december, 2015 at 15:59
  Permalink

  Usch då, hoppas du mår bättre snart! Mensvärk är verkligen förjävligt 🙁

  Reply
 • 29 december, 2015 at 16:06
  Permalink

  Man får lära sig sina knep! 🙂 Har också hört bra om hallonbladste 🙂

  Reply
 • 29 december, 2015 at 17:18
  Permalink

  Kul att du gillade mitt inlägg om året! 🙂 Ja augusti var inte en rolig månad och de här månaderna efter har inte heller varit skoj..

  Usch för mensvärk! Jag själv har inte haft det på 2 år.

  Reply
 • 29 december, 2015 at 17:31
  Permalink

  Jag hoppas att mensvärken går över! 🙂 Inte kul att ha det. Vet precis vad du menar.

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:07
  Permalink

  Fy för mensvärk och själv sitter jag i soffan och äter choklad denna sista tisdag på detta år 😀 Kram

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:09
  Permalink

  Usch mensvärk är det värsta, hoppas din går över snart!

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:14
  Permalink

  åh vad tråkigt, hoppas du mår bättre snart!

  Många kramar!

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:20
  Permalink

  Usch så jobbigt, hoppas att det känns bättre snart!

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:40
  Permalink

  Härligt att bygga lego, det var länge sedan! Den här dagen, sista tisdagen på 2015, så var jag och åt på Grekisk buffé och sedan följde jag med min kille och tittade på då han klättrade. Det var riktigt trevligt! 🙂

  Sv; tackar! Jaså, det låter jätte fint 😉

  Reply
 • 29 december, 2015 at 20:46
  Permalink

  min sista tisdag ska jag bara jobba!! 9-20 idag :// och nu blir det soffan och serier 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: