Tre nya produkter – Madlady.se och Cocopanda.se

img_0609

Idag hämtade jag två paket. Det ena ifrån Madlady.se där jag fick rätt The Balm produkt ifrån. Så nu hoppas jag på rätt nyans i huden, har till och med dubbelkollat allt idag.

Det andra innehöll Schampo och Balsam. Jag köpte dessa och hoppas att det ska dröja tills nästa köp. Jag använder endast dessa sen jag slutade med balsammetoden. Är nöjd i alla fall så tycker dem funkar bra, dessa köpte jag ifrån Cocopanda.se.

Blir alltid så glad när jag hämtat paket, men det är galet kallt ute -17, hur överlever man i den kylan?!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Tre nya produkter – Madlady.se och Cocopanda.se

 • 22 januari, 2016 at 15:08
  Permalink

  Härligt med nytt 🙂 och ja, sååå himla kallt ute!

  Reply
 • 22 januari, 2016 at 16:58
  Permalink

  Roligt med nytt 🙂 Förstår inte heller hur man man klarar sig i det iskalla vädret. Vi har det “bara” -11 just nu, men det är så otroligt kallt ändå!

  Reply
 • 22 januari, 2016 at 17:38
  Permalink

  Oooh så mycket fint!

  sv: Tack så mycket! Hihi ja hon älskar att vara med 😉
  Kram

  Reply
 • 22 januari, 2016 at 19:08
  Permalink

  Det gör man nästan inte… överlever kylan alltså… tur jag har Vegas att se fram emot;)

  Reply
 • 22 januari, 2016 at 19:30
  Permalink

  va roligt med nya produkter! får jag fråga vrf du slutade med balsammetoden? funderar på att börja :p

  Reply
  • 22 januari, 2016 at 21:34
   Permalink

   Ja det är det verkligen :D. Det får du absolut fråga om, jag slutade därför jag började tappa kopiösa mängder med hår. Mitt hår började gå av på flera punkter och jag insåg att mitt hår verkligen inte mådde bra av balsammetoden längre. Det funkar för många, men för mig blev det inte bra mot slutet. Jag använder fortfarande inte parabener i det jag använder, men balsammetoden fick jag sluta med. Tyvärr!

   Reply
 • 22 januari, 2016 at 20:41
  Permalink

  nya skönhetsprodukter är aldrig fel 😀

  sv; ja visst är det? jag blir glad av köpa nytt smink. hahah xD

  Reply
 • 22 januari, 2016 at 23:04
  Permalink

  Fy, 17 minus låter inte kul. En morgon när jag vaknade förra veckan sa termometern 22 minus. Stannade inne den dagen, haha.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: