fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Så trött!

007

Känns som bloggen inte är så hög på prioriteringslistan just nu, jag är nämligen så himlans trött. Får försök att lägga mer energi på den till helgen, just nu så orkar jag knappt besöka nätet och kommer hem och sover mer eller mindre. Så här är det i perioder och just nu är det massor med trötthet. Nu ska jag hämta tvätten och sedan ska jag plocka ur diskmaskinen, ser framemot kvällen. Igår gick jag och la mig halv nio och ändå var jag hur trött som helst när jag vaknade vid 05:00… Jag går upp 05:30 varje morgon, men vaknar alltid vid 5:00 på morgonen. Men nu är det två dagar kvar på denna arbetsvecka och sen är det helg igen.

Idag var vi på utvecklingssamtal för William och det gick bra. Han har mognat enormt och har börjat ta skolan på allvar. Älskade ungen!

Kommer svara på era fina kommentarer så fort jag riktigt orkar, nu vill jag bara vila.

18 Comments

  1. Skönt att få lägga sig i tid och så superfint skrin. Oh roligt att det går bra för honom i skolan och han tar för sig mera =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: