Dark Mode Off / On
Reklam

Att fundera på framtid.

Som ni vet är jag utbildad doula, jag kommer behöva ta tre uppdrag innan jag är certifierad och tills dess kikar jag ju runt en del. Jag inser att bloggen är ett bra sätt att nå ut till människor och tanken är ju att jag vill ha detta som en hobby. För att arbeta med detta kan man ju behöva hjälp med sånt jag inte kan någonting alls om, dels handlar det väl om hur man marknadsför sig och eventuella finansiell tankar. Jag vet inte riktigt hur man börjar och kikade runt och hamnade på wildeco.se som är en kommunikationsbyrå. Rent spontant tänkte jag om man eventuellt kunde vända sig ditåt för att få hjälp. Men jag upplever att informationen på sidan inte riktigt är vad jag söker? Så jag funderar och klurar lite granna. Mycket på sidan tycks handla om det jag sökt, samtidigt som jag inte vill göra bort mig helt och höra av mig till fel ställe. Jag är nämligen oroad när det kommer till att tjäna pengar på något. Inom anställning på kommun eller med annan arbetsgivare kan jag ju överlämna allt ansvar dit, det är värre när man är själv. Känner ni igen det där? Samtidigt vill jag ju börja utveckla doulayrket och det kanske är då man ska våga sig på att ställa frågor. Är ni kunniga i sånt här?

 

Sponsrat inlägg.

8 Comments

  1. Facebook är helt suveränt för små företag som vill marknadsföra sig.Rätt använt tror jag att det är den bästa marknadsplatsen.Jag vet personer som använder FB och som har lyckats väldigt bra där.Kontakt med nya kunder och fortlöpande kontakt med gamla.Vad gäller det administrativa så är det att börja så lugnt med hobbyverksamhet.Inget märkvärdigt alls.Det viktiga är att göra ett bra jobb och se till att få betalt för det.Förresten vad gör en Doula?

    1. Ja jag tror också så. Får se om man kanske kan annonsera där :). Doula är kort och gott ett stöd under förlossningen. En fantastisk person som finns där under hela födelseförloppet :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: