Efter en lång arbetsdag.

047

Idag efter jobbet var jag väldigt glad att William stod för middagen, det var både gott och väldigt skönt att kunna lägga sig på soffan och bara softa. Vi slutade 17:00 idag då vi haft APT, och imorgon slutar jag 17:00 igen. Nu kommer såna där långa dagar att prackas in igen. Av någon underlig anledning är det alltid på våren som det kommer extra dagar och helt plötsligt står man där med underskott av tid. Är det inte märkligt?

Jag tänkte i alla fall att jag ska försöka göra en lista över saker, kanske det minska den stress jag just nu känner på mig. En lista med allt jag tycker är viktigt under varje vecka, och sedan kan jag bocka av allt jag gör för att se alla måsten försvinna. Jag avskyr verkligen måsten! Det är stressigt och väldigt jobbigt att leva upp till massor med måsten. Känner ni igen den saken?

Något annat var att jag fick ett paket idag, det finns nu nere på stan på Ica Supermarket men orkar verkligen inte hämta ut det idag.

Vad har ni gjort idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

86 thoughts on “Efter en lång arbetsdag.

 • 5 april, 2016 at 19:47
  Permalink

  Jag gillar inte heller stress och måsten.
  Igår och idag har jag jobbat extra på dagis .
  Lite kul med miljöombyte 😀
  Nu ska jag ta det lugnt när barnen somnat och kanske gå en sväng på löpbandet,så tråkigt väder att gå ut i 😀
  Kram
  Camilla 10 barnsmamma recently posted..Full rulle

  Reply
  • 8 april, 2016 at 23:22
   Permalink

   Kul :D. Skulle du läsa till barnskötare? Eller var det förskollärare? 🙂

   Reply
 • 5 april, 2016 at 20:09
  Permalink

  Härlig bild 🙂
  Ja, alla måsten gör så att man blir så otaggad och stressad 🙁

  Reply
 • 5 april, 2016 at 20:41
  Permalink

  Så underbart vacker bild, verkligen..Usch det låter jobbigt med så långa dagar och du som har ett jobb som du måste ha huvudet med hela tiden.. Skulle jag jobba som lärare och allt som innebär så skulle jag nog somna på lektionen =) Hoppas att de långa dagarna är över snart för dig..

  Kramar om

  Reply
  • 8 april, 2016 at 23:21
   Permalink

   Tack! Ja det är ju så, som lärare måste man alltid vara hundra procent fokuseras så det är klart att man är trött stundvis :/.

   Reply
 • 5 april, 2016 at 20:46
  Permalink

  Jobbat klart mina 10h idag =)… går nu in på 2vckor med långa pass samt kvällar nu! Sen blir det Polen när dessa veckor är avklarad, wohooo!! Kommer ihåg att mina klasskamrater hade en massa lediga dagar och lov på vårkanten fram till sommarlovet, en annan valde att jobba på de dagarna S Spontant skulle jag inte tyckte att det var konstigt med underskott med tid men jag vet heller inte hur lära-arbetstider funkar… Hos mig så rullar det som vanligt oavsett vilka dagar det är, skööönt för min del iaf! Ha en super TREVLIG fortsatt VECKA, kram tjejen<3

  Reply
 • 5 april, 2016 at 20:54
  Permalink

  Tycker listor att bocka av är jättebra, känns som en belöning nästan när man får bocka av nåt man gjort!:)

  Själv har jag jobbat och sen hämtat ut mitt nya objektiv som kom idag…så nöjd!:)
  Kattis recently posted..Resetips 2.3 – Rom – Farmers market

  Reply
 • 5 april, 2016 at 21:12
  Permalink

  Åhh en sådan vacker bild! Listor är inte alls dumma.Det känns som om man lite har kontroll på.dagen och dessutom infinner sig en känsla av tillfredsställelse för varje sak man prickar av.
  Jag bor på landet med djur och så.Min vardag behöver inte bli så inrutad om jag inte vill men visst är rutinsysslor sega.Sen är det lite avkoppling att läsa bloggar och få lite smak av den civiliserade världen.Jag tror bestämt att pollen har kommit tidigt i år.Näsan rinner lite,en trötthetskänsla med huvudvärk lite till och från.Men det går väl över även om det är segt just nu.
  Bra att du fått maten serverad,han är duktig kille din son.

  Reply
  • 8 april, 2016 at 23:20
   Permalink

   Åh tack :). Det är nog bra med listor skrev en igår som jag fått bocka av. Det känns bra så här efteråt :). Visst är han :D.

   Reply
 • 5 april, 2016 at 21:14
  Permalink

  Jag har gjort mig av med väldigt många måsten. En del kan man bara stryka och en del kan man leja bort…
  Dom få som återstår är uthärdliga?
  trollet recently posted..Måndag 160404

  Reply
 • 5 april, 2016 at 21:47
  Permalink

  Vad mysigt att William stod för middagen idag 🙂

  Reply
 • 5 april, 2016 at 22:10
  Permalink

  Såå fin bild!
  sv: åh ja det går verkligen så fort! kram

  Reply
 • 5 april, 2016 at 22:24
  Permalink

  Känner igen det där. Hoppas det e bra med dig. Kram

  Reply
 • 5 april, 2016 at 23:56
  Permalink

  Jättefin bild!

  sv: Haha ja det var lika gott också! Mums!
  Kram

  Reply
 • 6 april, 2016 at 09:19
  Permalink

  Oj vad jobbigt med långa dagar.. Så himla typiskt att det kommer på våren när man bara vill hem!

  Vilken härlig son du har som stod för maten! 😀

  Reply
  • 9 april, 2016 at 00:43
   Permalink

   Ja, blir en del såna nu så här mot slutet av läsåret också :).

   Reply
 • 6 april, 2016 at 11:01
  Permalink

  så fin bild! 🙂

  sv; ja det är många som är förkylda och sjuka nu tyvärr. jag hoppas att jag blir piggare och frisk snart igen 🙂

  Reply
 • 6 april, 2016 at 11:39
  Permalink

  Måste är inte roligt och en sådan lista tror jag är en bra grej. Allt handlar ju om prioriteringar här i livet och för att påminna sig om och inte ryckas med för mycket i alla måsten tror jag det är en bra grej att göra en lista som påminner en om vad som fakriskt är viktigt här i livet. Att barnen, vänner och familj är mer värda än lite extra klirr i kassan, att lite egentid i soffan kan vara bra mycket mer värt än ett träningspass på gymmet eller en ny sängram. Materiella ting och fasad i all ära, men det finns viktigare saker här i livet än det 🙂

  SV: Lyssna, det tycker jag! Tycker de är riktigt bra 😀

  Reply
 • 6 april, 2016 at 13:29
  Permalink

  Åh vad skönt med en son som lagar mat hehe! Vad lagade han för gott? =)

  Reply
 • 6 april, 2016 at 13:37
  Permalink

  så fin bild 🙂
  och vad kul med paket ju, =) hoppas du orkade hämta det idag 🙂 kram

  Reply
 • 6 april, 2016 at 17:33
  Permalink

  Härligt att han gjorde maten igår 🙂 Skönt att slippa då och då!

  Reply
 • 6 april, 2016 at 21:15
  Permalink

  Vilken fin bild! Känner verkligen igen mig i det där med en massa måsten, jobbigt när det blir för mycket.. :/

  Reply
 • 6 april, 2016 at 21:21
  Permalink

  Vackert !!

  Här har vi inte vart utanför dörren !
  V är nu inne på dag nr 7 med sällskap av herr feber ( jag trodde inte det var möjligt att vara sjuk så länge, men enligt läkaren på VC går det tydligen något virus nu och feber i 7-10 dagar är inte ovanligt !? )
  Riktigt tröttsamt, men idag har vi roat oss med att bygga en lego polisstation och en helikopter som V fick i present igår.
  Vad vi ska göra i morgon vette tusan…
  Jag klättrar snart på väggarna här ! 😉

  Reply
 • 6 april, 2016 at 22:07
  Permalink

  Vilken fin bild 🙂 Ja älskar såna himlar 🙂

  Reply
 • 7 april, 2016 at 09:05
  Permalink

  Ibland måste man släppa på lite måsten, för att minska på stressen. Känner så väl igen mig där! Tex städning finns kvar till en annan dag!

  Reply
 • 7 april, 2016 at 12:26
  Permalink

  Listor är bra, balans mellan tråkigt-roligt-återhämtning 🙂 hoppas stressen släpper <3 🙂

  Reply
  • 8 april, 2016 at 23:19
   Permalink

   Ja listor är bra, man blir så glad också när man kryssat saker ifrån dem :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: