031

Den här dagen gick i 120 kände det som, först till jobbet. William som var galet trött somnade om när jag åkte till jobbet så han skippade fritids idag. Sedan var det nationella prov i svenska som gällde, innan jag visste ordet av var arbetsdagen slut och jag begav mig hemåt. Väl hemma diskade jag och grejade lite, tills jag råkade somna på soffan och sov tills klockan 17:20 när Björn ringde och berättade att han skulle hemåt.

När han sedan kom hit så sa han, du ser helt färdig ut. Tack för det, jag känner mig verkligen som ett krockat skithus med bokstavligt talat. Det blir inte helt jättepepp när man vet att man jobbar till 17:00 två dagar på raken. Även om man så klart samtidigt ska vara glad att man har ett jobb, det är jag glad för!
Men den här känslan av trötthet, jag blir galen.

Det kanske är dags att börja peppra kroppen med antihistamin också, det brukar göra mig ännu tröttare. Men vad ska man göra?

Nä nu ska jag vara lite social mot familjen innan läggdags!

48 kommentarer

  1. Det är jobbigt dem dagarna man är extra trött, ja har också varit trött idag och vilat middag förut.
    hoppas du känner dig piggare imorgon 🙂

    sv ; nej de är ganska många som inte äter havregrynsgröt, det är doooock jätte gott ju! =)

  2. Ja den där sjukliga tröttheten är jätte jobbig.
    Ja jobb växer inte på träden längre, men man måste ändå lyssna på sin kropp så man inte blir sjuk!

  3. Ja måste nog också börja med antihistaminer, men jag blir också trött av dem och ef jag äter en medicin som också gör mig lite trött så är det i valet och kvalet hur jag gör =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa