Att vara trött, att man känner sig som ett krockat skithus.

031

Den här dagen gick i 120 kände det som, först till jobbet. William som var galet trött somnade om när jag åkte till jobbet så han skippade fritids idag. Sedan var det nationella prov i svenska som gällde, innan jag visste ordet av var arbetsdagen slut och jag begav mig hemåt. Väl hemma diskade jag och grejade lite, tills jag råkade somna på soffan och sov tills klockan 17:20 när Björn ringde och berättade att han skulle hemåt.

När han sedan kom hit så sa han, du ser helt färdig ut. Tack för det, jag känner mig verkligen som ett krockat skithus med bokstavligt talat. Det blir inte helt jättepepp när man vet att man jobbar till 17:00 två dagar på raken. Även om man så klart samtidigt ska vara glad att man har ett jobb, det är jag glad för!
Men den här känslan av trötthet, jag blir galen.

Det kanske är dags att börja peppra kroppen med antihistamin också, det brukar göra mig ännu tröttare. Men vad ska man göra?

Nä nu ska jag vara lite social mot familjen innan läggdags!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “Att vara trött, att man känner sig som ett krockat skithus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: