Jag tror nog många känner till det där, drömmen om att ens företag, hobbyverksamhet eller annat ska synas högt på webben. Visste ni att utan sökmotoroptimering är a och o för att hittas på nätet? Visste ni att det inte alltid är helt enkelt att synas på google? Om du har ett företag som vill nå ut till en stor kundkrets kan det då vara smart att vända sig till en webbyrå. Om du bor i Stockholm kan du anlita en webbyrå där. Det som blir lite svårare för sådana som mig som bor i annan del av landet är att det inte alls blir lika enkelt att anlita, men jag tänker att man får leva på hoppet att en webbyrå en dag även placerar sig här i landet så även jag kan ta del av detta. För nog verkar det smart att komma högt upp på sökresultat på google? Eller vad säger ni?

 

Sponsrat inlägg.

4 kommentarer

  1. Ja, dem som har ett eget företag eller liknande och vill upp på sökmonotorn så är det väldigt bra ju! 🙂

    Sv; tack ska du ha för din röst! 😀

  2. Jag kan ingenting om sånt och klart att det skulle vara kul, men jag bryr mig inte så mycket om det hihi. Vad gör en sådan byrå då? Hjälper till att synas eller vad? Intressant inlägg faktiskt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: