Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Fredag.

Min lediga fredag idag då, jag har ätit smoothie till frukost och tänkte ta någon smörgås vid 12:00 tiden. Tror mina vitaminer hjälper kroppen för känner mig mindre trött idag. Ätit massor med magnesium med, och det hjälpte nog mig att sova gott inatt! 

Härligt med helg nu! 

4 Comments

  1. Det är inte illa med ledig dag.Vårvärme,åtminstone här i Skåne,och det gör det hela ännu bättre:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: