Dark Mode Off / On
Reklam

Shuffleboards.

Vet ni vad jag hamnade på för sida? Jo en som säljer shuffleboards, innan jag kom in på sidan hade jag ingen aning om vad det var för något. Men det påminner om biljard, det verkar dessutom vara jättekul. Det är som en lång bana där man skjuter en små bollar/kulor över planen och det verkar riktigt roligt. Jag älskar biljard! I somras när William låg på sjukhuset så spelade vi det en hel del när han orkade, han var ju väldigt sjuk men när han var så pass pigg att han orkade gå till lekterapin passade vi på att spela. På hans skola har dem på en av fritidsavdelningarna ett biljardbord så William var upptränad. Själv spelade jag saken på fritidsgården som barn, så jag var ringrostig men var ganska snabbt igång. Jag älskade saken som barn, jag önskar att det fanns fler såna här saker att syssla med för barn och även såna som mig. Den när shuffleboarden tänkte jag direkt kunde vara roligt att ha på fritids för barn. Jag ser framför mig glädjen när barnen kunde leka med saken. Det är bra för barn med sånt här, dem för tänka och lära sig strategier, samtidigt som dem måste samarbeta och lära sig att spela att schysst spel. Jag kommer absolut att läsa på mer om detta, det verkar helt galet roligt! Har ni hört om shuffleboards tidigare?

Sponsrat inlägg.

24 Comments

  1. Jag har nog hört ordet men aldrig reflekterat över vad det är.Men jag tror att det finns någon modern variant av detta spel där man skyfflar plastbrickor över ett bräde.

  2. Jajjemensan och jag har spelat det också…skitkul är det. Är ungefär som miniatyr curling, istället för is så skjuter man stenarna på en skålad yta med sand så ska man få stenen att stanna inom rätt område!:) jätteskoj!:)

    sv: ja, väldigt imponerande hur vissa kan skapa så vackra saker från bl.a sten eller marmor.

  3. Aldrig hört talas om! Dock gillar jag biljard. Vi hade ett biljardbord hemma när jag var liten, så man tycker ju att jag borde vara nåt slags proffs. Hell no. Varje gång jag ska spela biljard drabbas jag av samma torra insikt att jag bara har en idé om att jag gillar biljard, för när det väl kommer till kritan är jag oftast så usel att jag mest blir förbannad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: