Dark Mode Off / On
Läraryrket

Just då tänkte jag, tänk att jag får ta del av denna vackra värld.

033

Igår när jag gick mina små steg mot mitt jobb sken solen så där varm och välkomnade mig i ansiktet. Det slog mig då att jag är tacksam över att jag får ta del av denna vackra värld. Denna planet som snurrar runt i ett solsystem där i det enorma universum. Tänk att just jag fått liv, fått mina tankar och min kropp. Tänk att jag varje vår får chansen att se varje knopp väckas ur en lång vintersömn. Att jag får se daggen på gräsmattan på sommaren, att jag får slås av sommarregnets doft och solens värme. Att jag får sitta på min balkong och dricka vatten med skvalpande isbitar i, att jag får uppleva hur årstiderna förändras i takt med tiden. Idag är det Jordens dag! Tack jorden för att jag fått chansen att leva mitt liv här tillsammans med dig!

6 Comments

  1. Det är en upplevelsr när man på djupet får insikt i hur fantastiskt det är att just JAG får ta del av denna värld,använda alla sina sinnen,få uppleva,få skratta,få känna sorg.Ja kort sagt,leva.Du beskriver det så bra,jag känner igen mig i hur även jag känner en djup glädje över att ha fått chansen till livet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: