Inlägget är ett samarbete

img_1211

Jag fick hem ett paket idag, ett jättefint silvrigt paket som fick mig att lite bli extra peppad på innehållet. Jag fick nämligen äran att samarbeta med företaget Amaze som har ett jättefint och stort utbud med smycken. Amaze är en webshop som har fina smycken online till ett lågt pris.Paketet kändes så lyxigt att jag nästan inte vågade mig på att öppna det. Att paketet dessutom innehöll något jag förälskat mig i gjorde att allt blev extra spännande!

Innehåller var detta fina armband från Anna + Nina och den bär texten “The time is now“. Fler produkter av Anna + Nina finns här, det är ett stort utbud så kika gärna på dem också. Jag kände att ett sådant smycke var viktigt att bära, för att förstå att tiden är nu. Allt tid vi lever måste tas vara på, tiden är ju nu. Det är nu vi lever inte i dåtiden, inte i framtiden, utan i nutiden. Nutiden vi måste verkligen ta vara på nutiden! Den är viktig, jag valde smycket i silver eftersom jag älskar silversmycken. Den passade mig väldigt bra. Nu uppmanar jag dig att spana in sidan, jag gjorde beställning i lördags och paketet kom idag. Det kallar jag för snabb leverans! Du måste se deras andra fina smycken, jag är helt såld!

img_1209

 

22 kommentarer

  1. har också samarbetat med dem 🙂 och håller med dig, dem har riktigt fina smycken 🙂
    och det där armbandet var jätte fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: