Igår åkte vi till Valbo för Björn skulle handla högtalare på MediaMarkt! Det blev en härliga dag i snö, sol och regn. Vi kikade runt i köpcentret och sedan åt vi lunch där. Jag tog sushi, så himlans gott!

Tycker det är godast med avokadon och dessa ovan vet inte vad dem heter?


Sedan skulle vi åka mot Sköve, Björns farmor bor där. Jag och William sprang in på McDonalds i Valbo och handlade en frappe, en smoothie och en kaffe åt oss tre. Jag tog frappen, William smoothie och Björn kaffet. Sen åkte vi mot Skäve, tog en annan väg så vi åkte genom Stjärnsund, det är riktigt vackert där.

Efter vi varit på besök åkte vi till Kniva, stannade där en stund till Björn och William skjutsade hem mig. Jag ringde Lisa och sedan gick jag och la mig.

Vaknade vid 6:00 imorse men ligger fortfarande i sängen. Idag är det tipspromenad runt Falugruva som står på att göra listan, jag ska kliva upp nu. Lär försöka svara på kommentarer idag också. Bloggen har fått ligga på is i helgen då livet är viktigare faktiskt!

74 kommentarer

  1. Fina bilder, och det är sjukt hur vädret ändras hela tiden haha. Satt på balkongen igår och solade så började det liksom helt plötsligt snöa haha. Ha en underbar söndag 🙂

  2. Nigiri är den som är som kuddar och Maki är de som är skivade rullar =)… så om du ej visste det innan så hoppas jag att du vet nu! Den Japanska sushi-köket är väldigt intressant^^… som mycket med Japan i sig! Ha det super och ta hand om dig tjejen, kram

  3. Jag älskar frappuchinos!!! Jag upptäckte dem första gången när jag bodde i Los Angeles på deras Starbucks… som förövrigt har börjat komma till Sverige ;D Shit på den tiden kunde jag dricka två stora frappe´s om dagen. Jag var vansinnigt besatt. HAr aldrig testat donkens frappes . Men jag försöker hålla låg profil så jag inte väcker björnen som sover. Ps. Vad fin du är på bilderna.

  4. Tycker ditt hår är supersnyggt!

    Trevlig dag 🙂 hahah har så svårt med sushi 😮 men jag skulle vilja testa med avokado, det kanske är något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa