Valbo, en dagsutflykt och livet en lördag.


Igår åkte vi till Valbo för Björn skulle handla högtalare på MediaMarkt! Det blev en härliga dag i snö, sol och regn. Vi kikade runt i köpcentret och sedan åt vi lunch där. Jag tog sushi, så himlans gott!

Tycker det är godast med avokadon och dessa ovan vet inte vad dem heter?


Sedan skulle vi åka mot Sköve, Björns farmor bor där. Jag och William sprang in på McDonalds i Valbo och handlade en frappe, en smoothie och en kaffe åt oss tre. Jag tog frappen, William smoothie och Björn kaffet. Sen åkte vi mot Skäve, tog en annan väg så vi åkte genom Stjärnsund, det är riktigt vackert där.

Efter vi varit på besök åkte vi till Kniva, stannade där en stund till Björn och William skjutsade hem mig. Jag ringde Lisa och sedan gick jag och la mig.

Vaknade vid 6:00 imorse men ligger fortfarande i sängen. Idag är det tipspromenad runt Falugruva som står på att göra listan, jag ska kliva upp nu. Lär försöka svara på kommentarer idag också. Bloggen har fått ligga på is i helgen då livet är viktigare faktiskt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

74 thoughts on “Valbo, en dagsutflykt och livet en lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: