001

Idag var det sista tipspromenaden som Lions ordnar på våren. Den avslutas alltid vid koppargruvan så vi gick runt där i hagel och snö, det var rejält kallt och inte så roligt ur den aspekten. Tur dock att sällskapet och den fina naturen väger tyngre. Vi gick runt och jag tog i alla fall några bilder, efteråt åt vi på restaurangen som finns där och sedan fick jag skjuts hem.

002

Väl hemma så ringde Lions och meddelade att jag kommit tvåa, och William hade kommit trea. Björns farmor kom etta, så det blev lite vinster. Förutom det vann även Björns pappa och farbror vinster. Jag och Björn åkte och hämtade upp dem och sedan följde jag med Björn mot Borlänge och där sprang jag in på Ikea och handlade förnödenheter! Det får ni se i ett tidsinställt inlägg imorgon förmiddag!003

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag har köpt fika tills imorgon eftersom jag är veckans värd som det heter. Jag har alltså fikavecka och förutom det har jag läxhjälpen på tisdag. Den här veckan känns som den kommer ätas upp av Nationella prov, fikaveckor och läxhjälp men det blir bra. Innan man vet ordet av är denna vecka över och då återstår endast ett nationellt prov. Sen kommer utvecklingssamtalen visserligen, det blir inte så många pauser nu inför slutet av detta läsår. Men försöker att tänka att sommarlovet/semestern är nära!

005

007

Lunchen. Detta blev min förrätt dock. Åt lax till varmrätt, och sedan
två goda kakor till efterrätt! Sjuktgod mat vid Guvan!

009

Min vinst! Vann dessutom två lunchkuponger på Scandic!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa