Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Grey’s anatomy säsong 1.

En serie jag tänkt se i många år är Grey’s Anatomy. Jag började faktiskt se de absolut första tre avsnitten när serien började sändas på tv, men William var så liten då att jag helt enkelt inte hann med att kolla på någon serie. Därmed så blev det att den fick falla i glömskan, sen har ju avsnitten bara gått på efter det. Så nu såg jag att serien finns på Viaplay så förra helgen började jag kolla på säsong 1. Igår hade jag sett klart hela första säsongen, jag gillar den! Nu vet jag mycket av vad som kommer att hända eftersom internet redan berättat den saken. Men det känns okej ändå, det är en spännande historia med alzheimer, nya läkare, drama och typiska vardagliga problem. Jag kommer så klart fortsätta titta på denna serie, den får bli lite av mitt sidoprojekt. Jag gilla sånt, serier jag kan se när det passar! Det känns jättebra!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: