Handlat på Ikea

008

Jag köpte en rullgardin i höstas. Men den passade inte så gav upp, det fick bli mörkläggningsgardiner istället! Är helnöjd! Dem är gråa och bilderna är inte dem bästa, men fixar med bättre en annan dag istället. På första bilden har jag gardiner som jag haft för att kunna dra för något, dem släpper dock in ljus så det har inte varit jättekul. Dessutom är dem sedan jag flyttade hemifrån och jag kände väl inte att dem är så roliga längre. Bilden nedan är hur det ser ut nu! Gråa och dem håller ljuset borta! Gillas av mig verkligen!

010

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

61 thoughts on “Handlat på Ikea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: