008

Jag köpte en rullgardin i höstas. Men den passade inte så gav upp, det fick bli mörkläggningsgardiner istället! Är helnöjd! Dem är gråa och bilderna är inte dem bästa, men fixar med bättre en annan dag istället. På första bilden har jag gardiner som jag haft för att kunna dra för något, dem släpper dock in ljus så det har inte varit jättekul. Dessutom är dem sedan jag flyttade hemifrån och jag kände väl inte att dem är så roliga längre. Bilden nedan är hur det ser ut nu! Gråa och dem håller ljuset borta! Gillas av mig verkligen!

010

61 kommentarer

 1. Jag bryr mig inte så mycket, men sambon är känslig för det där med ljus, så vi har minsann fått sätta upp rullgardin här hemma också 😛

  SV: Ja, jag tycker det är lite småkul att analysera varför det har gått som det har gått sådär… 🙂

 2. Jag är inte så petig, men sambon är känslig för det där med ljus, så vi har minsann fått sätta upp rullgardin här hemma också 😛

  SV: Ja, jag tycker det är lite småkul att analysera varför det har gått som det har gjort sådär 🙂

 3. Sådana där är väldigt effektiva kan jag tänka mig! Har aldrig haft sådana dock, men jag tror faktiskt mer på dem än persienner eller liknande. En nattpersonal på arbetet har berättat för mig att hon har sådana mörkläggningsgardiner och hon säger att verkligen älskar dem! Kanske ska testa jag med 😀

  Sv; tack ska du ha! 🙂

 4. Ja jag tackar inte nej till sovmorgon jag inte!
  JAg borde också ta mig till ikea, behöver köpa en hel del därifrån.
  och nya gardiner borde jag också fixa!

 5. Tack för tipset! Vi skulle behöva något mörkläggande till flickansrum, varit helt inne på rullgardin men det där funkar ju lika bra och är dessutom snyggt! 😀

 6. jag är en person som kan somna oavsett ljud och ljus om jag verkligen behöver sova. Men på senare dar föredrar jag om det åtminstone är släckt när jag ska sova 🙂

 7. Men åh. Den där jäkla serien som jag har pitchat och älskat och pratat så gott om. Sen så tog 2: a säsongen slut. Och man fick vänta. Och vänta. Och när 3:an väl kom hade min upplevelse svalnat och hade jag glömt bort hur bra Game of Thrones var. Sen dess jag aldrig orkat börjat kolla igen. Det sägs att den fortfarande håller samma höga kvalitet som i början. Håller du med?

 8. så fint det blev! 🙂

  sv; ja jag är så nöjd med min nya bil 🙂 det är inte alls kul det här med cellförändringarna. vill bli av med skiten nu en gång för alla! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: