Tisdag, Game of thrones och så trött.

016

Igår var det äntligen Game of Thrones igen! Jag såg så klart första avsnittet, kändes som en evighet tills nästa vecka men det är bara att stå ut.
Jag gjorde inte så mycket igår mer än att ha huvudvärk och känna mig trött, det låter roligt va? Eller kanske inte?

Idag har jag jobbat, William är hos en kompis så han ska cykla hemåt snart. Vi ska mötas på Ica Maxi och där ska jag handla lite innan vi beger oss hemåt. Det känns som dagarna går galet fort just nu, imorgon är det redan onsdag igen. Den här helgen ska jag försöka spela in en video, blogga lite mera och vara ute. Jag lär också lägga ner tid på att bedöma nationella prov vilket jag visserligen gör hela tiden. Det känns faktiskt skönt när jag tänker på att nästa onsdag är sista nationella provdagen. Sen återstår ju andra administrativa saker och lite annat, men någonstans ser man ju målet där i juni när man klarat detta läsår med alla nya utmaningar jag fått. Livet är ju sådant, utmaningar och man blir ju starkare av sådant sägs det.

Hoppas ni har en fin kväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Tisdag, Game of thrones och så trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: