016

Igår var det äntligen Game of Thrones igen! Jag såg så klart första avsnittet, kändes som en evighet tills nästa vecka men det är bara att stå ut.
Jag gjorde inte så mycket igår mer än att ha huvudvärk och känna mig trött, det låter roligt va? Eller kanske inte?

Idag har jag jobbat, William är hos en kompis så han ska cykla hemåt snart. Vi ska mötas på Ica Maxi och där ska jag handla lite innan vi beger oss hemåt. Det känns som dagarna går galet fort just nu, imorgon är det redan onsdag igen. Den här helgen ska jag försöka spela in en video, blogga lite mera och vara ute. Jag lär också lägga ner tid på att bedöma nationella prov vilket jag visserligen gör hela tiden. Det känns faktiskt skönt när jag tänker på att nästa onsdag är sista nationella provdagen. Sen återstår ju andra administrativa saker och lite annat, men någonstans ser man ju målet där i juni när man klarat detta läsår med alla nya utmaningar jag fått. Livet är ju sådant, utmaningar och man blir ju starkare av sådant sägs det.

Hoppas ni har en fin kväll?

50 kommentarer

 1. Usch vad jobbigt med huvudvärk. :/

  SVAR: Jag började på en skola som heter Karlstadpoledancing och går där fortfarande. 🙂 Man kan ju lära sig hemma, men jag rekommenderar att börja på en skola först och få riktiga kunskaper och få träna upp varje muskel på rätt sätt. Om man startar hemma och lär sig själv finns risken att man gör på fel sätt och skadar sig. Jag tränar hemma titt som tätt, men en gång i veckan går jag iväg till min kurs och skolorna brukar alltid dela upp eleverna i olika nivåer för att man ska anpassa träningen efter sig själv och sina förutsättningar. 🙂

 2. Åh tro det eller ej men har ej hunnit kolla Game Of Thrones nya avsnitt, får göra det ikväll, nu väntar läxorna..!

  sv: Tack finis! Åh vad roligt, då får jag göra det lite oftare då! 🙂
  Kram

 3. Tycker att det är så tråkigt om man sett klart på ett avsnitt av en serie och så slutar det spännande så är det veckan ut man måste vänta..hoppas den går snabbt 😉

  Hur är det med dig? <3

  God helg 🙂

 4. Håller på att beta av böckerna =P… men har bara läst ut den första! Jag föredrar att få läsa böckerna än att se film/serier-varianten först… Läste ut den innan jag drog till Polen och har inte hunnit köpa mig den andra i ordningen men det skall ske inom snar framtid S
  Sen får vi se om jag orka se på serierna, har ju andra som man vill hinna se som jag ej har börjat ens^^… vad får folk sin tid för sånt liksom, HAHAHHA! Har det bra nu, kramen damen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: