IMG_7139

IMG_7140

IMG_7141

Jag har astma och allergi, helst av allt skulle jag hålla mig ifrån djur helt och hållet. Men på något vis är det nästintill omöjligt för mig eftersom djur och jag dras till varandra på ett ganska jobbigt och trevligt sätt. Jag älskar djur! Ibland tänker jag på det där hur jag föredrar djurs sällskap framför många människors och att jag mer än gärna flyttat till landet och haft en hel hög med djur och bara levt i harmoni med dem.

Idag var vi ut till Skedvi/Skäve, Björns farmor bor där så vi fikade och kikade runt på alla djuren som finns mitt i det lilla lantliga samhället. Jag njöt, denna gång kikade vi på kor och hästar men det finns även grisar inte så långt ifrån där hon bor. Dem besökte jag förra sommaren, hur charmiga är inte grisar egentligen?!

Hur som helst idag klappade jag lite på kossorna, och den här svarta ovan var en riktig nyfiken en som gärna ville bli klappad på. Sen stoppar korna ut sina tungor ni vet, det är så mysigt och mulen alltså hur fina är dem inte?!

Efter Skäve åkte vi tillbaka mot Falun, Björn bjöd på en grekisk sallad hemma hos sig och sedan gick vi hem till mig. Så skönt att promenera, jag har förresten ätit gröna smoothies nu i två dagar i rad och hoppas att dem ska vara läkande och uppfriskande för min mage.

Imorgon är det dags för mig att vara på utbildning i Unikum igen, efter det ska jag tillbaka till eleverna. Björn åker till Flen på kvällen och ja sen är veckan igång igen, jag tycker faktiskt veckorna går galet fort just nu! Det är snart sommarlov!

IMG_7142

IMG_7147

IMG_7161

IMG_7152

44 kommentarer

 1. Fina bilder känns tycker ja som sommar bara för att kossorna kommer ut o män är på landet liksom =)

  Fin start på veckan vännen kram o natti

 2. Förstår det med djur är själv allergisk men kan verkligen inte vara ifrån djur :/ Så tar både allergi tableter, nässpray och ögondroppar men så värt det haha

 3. Vilka härliga bilder. Det är lustigt med djur. De som inet är intresserade av dem dit dras dem. Jag har en katt och de kattallergiker som hälsar på vill hon promt ligga i knärt hos. Är det någon som vill kela däremot då vänder hon.

 4. Mysiga bilder!

  En model som började med att bara lägga upp bilder på instagram och nu är hon känd över hela världens i princip haha och är ung mamma och driver en youtubekanal, eget företag bla. 😀

 5. ÅHHH vad mysigt med kor det påminner om min genuina uppväxt på landet 🙂 Hoppas du haft en solig helg annars.

  Idag har jag power of prydndaskuddar samt tävling på bloggen:)

  Ha en kanonvecka!

  LOVE Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: