Perfekt sminkning i regnet.

 

014

 

015

Idag fick jag till en perfekt sminkning enligt mig själv. Synd bara att ingen får se den förutom på foto, och att jag haft rejält med IBS hela dagen. Min mage i morse alltså, den var uppsvälld så till den grad att jag trodde den skulle explodera. Min magsäck buktade ut under revbenen. Jag googlade dock upp en grön smoothie som skulle förminska sånt här så jag drack den och själva luften blev mindre, men det har inte varit en rolig dag för det.

Hur som helst blev jag nöjd med sminket idag, har inte orkat Photoshopa utan dem är i original. Strax ska vi äta här hemma, jag är hungrig äntligen efter en smoothiedag. Tror att man ska äta det som man är sugen på. Det är det kroppen behöver allra mest, så nu käk!

018

016

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

90 thoughts on “Perfekt sminkning i regnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: