En helt okej lördag.

80.Madde_7Jag som bebis.

Idag har jag kollat på tv-serier, både Grimm och The originals. Efter det la jag mig ute på balkongen i solen och bara värmde mig en stund. Sedan gick jag in, brorsan kom hit vid 17:00 så då umgicks vi tittade på The Big bang theory tillsammans och pratade. William ringde från stan och berättade att eventet på Biblioteket med temat Harry Potter var över och att han inte fick tag på Björn. Så då bad jag William gå hemåt, jag och min bror gick ner och mötte honom samtidigt som jag fick tag på Björn.

Vi gick hem till mig och väntade in Björn som kom med raggarbilen och sedan åkte han och William. Jag och brorsan fortsatte att titta på The Big bang theory och sedan åkte han hem. Jag ringde Lisa en sväng och ja nu sitter jag här. Ska bege mig mot sängen tänkte jag, är trött och det är sista lediga dagen imorgon innan fyra vanliga arbetsdagar igen. Helt galet att det är 13 arbetsdagar kvar för mig tills semester! Ser så mycket framemot semester, att bara få fånga dagen. Möta midsommaren, äta frukost på balkongen, umgås med William. Åka till Orsa och fira min syster Melissas student, leva och se andas in luft och energi. Jag gillar ledigheten, den ger energi att möta utmaningarna som livet ger senare. Det är ganska vackert faktiskt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: