Märker ni att det just nu är många som är gravida, nyss blivit föräldrar eller försöker få tillökning till familjen? Jag märker det väl, kanske beror det på att jag är doula. Jag liksom letar bland gravida och är extra uppmärksam eftersom jag gärna skulle vilja få ett uppdrag snart, det skulle vara en sådan ära att få stötta och stödja ett blivande föräldrapar till den förlossning dem förtjänar. Något som är roligt när någon man känner väntar på en bebis eller har fått sin bebis är att ge presenter. Jag tycker det är jätteroligt att köpa så bebisgrejer som kläder och leksaker till den lilla. När William var bebis fick jag knappt nog av att köpa bebiskläder och små söta leksaker åt honom. Det var ju så himla gulligt och mysigt, jag hittade sidan Newheaven.se som säljer leksaker och kläder till bebisar men även barn. Det finns massor av fina och prisvärda produkter där och är du i väntans tider, eller har en liten bebis hemma. Tycker jag att du ska spana in där, om du ska få syskonbarn eller om din bästa vän väntar barn kan du ju självklart kika där då också. Newheaven säljer välbekanta varumärken och jag tyckte t-shirten var så himlans gullig, håller ni med?

Sponsrat inlägg.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: