Life – En tidig morgon.

Vaknade av att fönstren riktigt skallrade! Det är jordens åskväder och det känns så där, ska ju till jobbet om ett tag. Så här har jag legat sedan fyra och kan inte somna om. Ingen idé nu heller eftersom jag ska upp om ett par minuter! Ogillar verkligen att vakna tidigt på morgonen, men vad gör man?

Idag blir det jobb, jag har planering fram tills klockan 12:00 men ska även hinna med lite mötestid under den tiden. Sen kommer eleverna, fina barn. Jag tänker på det där ibland, hur mycket man kan tycka om någon annans barn. Hur man känner för att vilja skydda dem och att det känns konstigt att en dag kommer vi alla gå åt olika håll. Det är ett väldigt fint jobb att vara lärare på det viset, det är galet mycket kärlek som man ger och får varje dag. Det är det finaste med det här yrket, att få uppleva alla kontakter människor emellan. 

Som mamma (i mitt fall) får man den där kärleken varje dag i hemmet också. Att komma hem och kanske kramas efter en lång dag, att skratta tillsammans och känna att man har roligt ihop. Jag längtar tills sommarlovet när jag och William kan ta vara på mer av den tiden tillsammans. Jag älskar att vara förälder ❤️. Det är en gåva utanför denna värld!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Life – En tidig morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.