Life – En tidig morgon.

Vaknade av att fönstren riktigt skallrade! Det är jordens åskväder och det känns så där, ska ju till jobbet om ett tag. Så här har jag legat sedan fyra och kan inte somna om. Ingen idé nu heller eftersom jag ska upp om ett par minuter! Ogillar verkligen att vakna tidigt på morgonen, men vad gör man?

Idag blir det jobb, jag har planering fram tills klockan 12:00 men ska även hinna med lite mötestid under den tiden. Sen kommer eleverna, fina barn. Jag tänker på det där ibland, hur mycket man kan tycka om någon annans barn. Hur man känner för att vilja skydda dem och att det känns konstigt att en dag kommer vi alla gå åt olika håll. Det är ett väldigt fint jobb att vara lärare på det viset, det är galet mycket kärlek som man ger och får varje dag. Det är det finaste med det här yrket, att få uppleva alla kontakter människor emellan. 

Som mamma (i mitt fall) får man den där kärleken varje dag i hemmet också. Att komma hem och kanske kramas efter en lång dag, att skratta tillsammans och känna att man har roligt ihop. Jag längtar tills sommarlovet när jag och William kan ta vara på mer av den tiden tillsammans. Jag älskar att vara förälder ❤️. Det är en gåva utanför denna värld!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Life – En tidig morgon.

 • 24 maj, 2016 at 05:52
  Permalink

  Usch va läskigt med åska, gillar inte det alls. En del tycker det är mysigt men inte jag haha

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 07:58
  Permalink

  Vi hade åska en stund igårkcäll, så läskigt!!
  Alice recently posted..Mys

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 10:21
  Permalink

  Ojdå, här är det molnigt men sol som försöker titta igenom!

  sv: Jag också, dem är så härliga!
  Kram

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 10:42
  Permalink

  Åska? Ohfy. Tyckte som liten att det var så himla mysigt! Som en lantis som man alltid har varit stängde man ju ner allt. Tände ljus & spelade en massa spel. Sen förra året slog åskan ner någonstans brevid huset & på något sett leddes det ner i badrummet där badkaret blev bränt. Helt sjukt!

  Reply
  • 24 maj, 2016 at 21:03
   Permalink

   Usch förstår att du känner så, det är läskigt med vilka skador som kan uppstå!

   Reply
 • 24 maj, 2016 at 11:11
  Permalink

  Åh, åska ännu. Det var länge sedan jag var med om det.

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 12:24
  Permalink

  Oj inget roligt uppvak! Men skönt att det åskas ur luften lite så det blir fräscht och friskt igen 🙂

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 14:03
  Permalink

  jag har likadana klistermärken på en bokhylla som ni/du har på garderobsdörrarna 😀

  sv: tack så mycket 😀

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 14:27
  Permalink

  vilket fint inlägg! tänker själv på mina bästa lärare som jag haft en gång i tiden, men har ingen aning om vart de är nu 🙁

  Reply
 • 24 maj, 2016 at 17:35
  Permalink

  Det verkar så himla kul att vara lärare! 🙂 Och så härligt att du och William kommer få spendera massa tid tillsammans snart under sommarlovet 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: