En liten skål mon amie med frukt i.

IMG_7165

Min frukost idag, en kiwi och en banan. Det var himlans massa gott! Jag äter just nu massor med frukt, jag försöker verkligen tänka att jag ska ladda upp kroppen med detta så att jag får energi och dessutom upplever jag att magen mår så mycket bättre med mycket frukt och grönt.

IMG_7166

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “En liten skål mon amie med frukt i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.