Internetanslutningen saknas!


Jag får erkänna att den saknas på två plan… Den saknas på datorn och den saknas här hemma. Idag berättade comhem att felet inte ligger hos dem utan hos leverantören i Falun… Det betyder således att det kan vara något som behöver åtgärdas här i lägenheten. Hurrey eller ej… Blev väl mindre road, så inga bilder att visa, galet svårt att svara på kommentarer. Ledsam att inte kunna skriva allt jag vill, faktiskt suger detta en hel del enligt mig!

Imorgon är det dag 1/2 arbetsdagar kvar innan jag tar semester/sommarlov/ledighet! 

Igår var vi i Orsa och kommer skriva mer om det när nätet funkar igen. Jag myste med mammas storpudelvalp Nikki och blev förälskad! Jag skulle så gärna skaffa hund! Det gör något med själen när man leker och promenerar med hundar. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

59 thoughts on “Internetanslutningen saknas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: