Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Internetanslutningen saknas!


Jag får erkänna att den saknas på två plan… Den saknas på datorn och den saknas här hemma. Idag berättade comhem att felet inte ligger hos dem utan hos leverantören i Falun… Det betyder således att det kan vara något som behöver åtgärdas här i lägenheten. Hurrey eller ej… Blev väl mindre road, så inga bilder att visa, galet svårt att svara på kommentarer. Ledsam att inte kunna skriva allt jag vill, faktiskt suger detta en hel del enligt mig!

Imorgon är det dag 1/2 arbetsdagar kvar innan jag tar semester/sommarlov/ledighet! 

Igår var vi i Orsa och kommer skriva mer om det när nätet funkar igen. Jag myste med mammas storpudelvalp Nikki och blev förälskad! Jag skulle så gärna skaffa hund! Det gör något med själen när man leker och promenerar med hundar. 

59 Comments

 1. tråkigt att internetanslutningen inte funkar tur att felet inte låg hos er bara utan hos leverantören. Då kan du skälla ut dem liksom 😉

  Vilken söt hund förresten! 🙂

 2. Skönt att de verkar ha hittat felet då, men ja man vill ju ha det fixat, snabbt =D

  Ja, det är ju just det, ansiktet och brösten =D

 3. Hoppas dom kan åtgärda felet snabbt nu. Tråkigt att det blir sånt strul. Man känner sig lite handikappad utan internet I dagens läge.

  Vilken söt hund!

  1. Ja jag önskar det med, har ju strulat i flera dagar nu ?. Sen är det ju så, allt görs ju på nätet det blir rätt stressat utan ?. Visst är hon! ?

 4. Å så jobbigt det är när sådant strular! Hoppas det löser sig 🙂 Och vad skönt att ledigheten är så nära 😀

 5. bra om det går att lösas men fy så sur man blir. vi va utan i en o halv vecka nu när vi flyttade så dåligt usch fin måndag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: