Inget åtgärdat problem.


Fortfarande inget internet… Om man innan var uttråkad hemma är jag verkligen galet uttråkad nu! Så inget Game Of Thrones och inget annat skoj heller… Tycker faktiskt detta är skitråkigt!

William sover hos sin farfar och faster inatt. Så jag är hemma, under arbetsdagen idag spred sig ett tryck över huvudet på mig och det sitter där ännu. La mig och vilade en stund men blev störd av en påstridig försäljare från Comhem. Röt i sa att; jag är med i NIX! Avskyr när dem inte kan ta ett nej!

Nej jag får väl vänta in internet helt enkelt, så tråkig bara när man gärna haft det!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

62 thoughts on “Inget åtgärdat problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.