Fortfarande inget internet… Om man innan var uttråkad hemma är jag verkligen galet uttråkad nu! Så inget Game Of Thrones och inget annat skoj heller… Tycker faktiskt detta är skitråkigt!

William sover hos sin farfar och faster inatt. Så jag är hemma, under arbetsdagen idag spred sig ett tryck över huvudet på mig och det sitter där ännu. La mig och vilade en stund men blev störd av en påstridig försäljare från Comhem. Röt i sa att; jag är med i NIX! Avskyr när dem inte kan ta ett nej!

Nej jag får väl vänta in internet helt enkelt, så tråkig bara när man gärna haft det!

62 kommentarer

 1. Man tror man klarar sig så bra utan internet men sen när man väl blir det så känns det som allt är förstört typ haha så tråkigt 🙁

 2. åh tröttnar skulle lägga en bild till dej men funkar inte..
  det stod :

  Detta himla städande de måste verkligen ha dåligt internet hi hi ja tyckte den va bra

  avskyr verkligen v utan internet

  Tusen Tack gulliga du ja hoppas få mer ordning snart då blir mera bilder kram

 3. Vad drygt att inte ha internet…man märker verkligen hur mycket man använder det när det försvinner! Hoppas trycket i huvudet släpper och att du får ordning på nätet snart då!:)

  sv: hehe både mysigt och kanske lite läskigt tycker jag!:P
  Kattis recently posted..Vackra Sverige

 4. En del telefonförsäljare är verkligen jobbiga. Har själv varit det men inte höll jag på och tjatade och tjatade. Konstigt att de kan ringa fast du är med i NIX.

 5. Man märker verkligen hur mycket man använder internet när man blir utan! Hoppas det ordnar upp sig snart..

  Åh försäljare kan verkligen driva en till vansinne…. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: