Dark Mode Off / On
Läraryrket

Internet igen och sommarlov/semester.

IMG_7264

Jag testade att logga in på internet med iphonen i morse och då funkade äntligen nätet igen. Därmed så kunde jag åka leende till jobbet där jag hade sista arbetsdagen för det här läsåret. Nu har jag semester/sommarlov. När jag kom hem somnade jag en stund på soffan och sedan skjutsade jag Björn och hämtade William. När jag kom hem fick jag världens energikick och satte igång att storstäda. Jag har nu tvättat ett fönster, dammsugit hemmet, dammat och tvättat golven. Fler fönster lär jag ju också göra men det kändes övermäktigt att göra alla samma dag. Hur som helst har jag i alla fall börjat med att göra sommar här hemma, jag fixade även ute på balkongen även om det där saknas sommarblommor. Jag ska försöka ta mig och köpa ett gäng så balkongen blir en sån där härlig plats där jag vill befinna mig.

Sommarlov alltså, en del av mig kan inte riktigt fatta att jag arbetat ett år till. Att jag nu är ledig ett tag för att vila upp mig och få energi tillbaka igen! Foton kommer komma från syrrans student men det får bli imorgon. För nu kallar faktiskt sängen på mig, hur märkligt det än låter!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: