Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

10 år i samma bostad.

023

Idag har jag alltså bott här i tio år! Det har hänt så mycket under dessa år, William har gått från att ha varit en liten tvååring till att bli tolv år. Jag har avslutat en gymnasieutbildning och påbörjat och avslutat en lärarutbildning. Jag har fått jobb, jag har fått utmattningssyndrom. Jag har skrattat, jag har gråtit och jag har fått möta en massa fina människor i detta hus. Tänk om jag vetat för 10 år sedan att jag skulle bo kvar här så länge. Det är faktiskt den plats jag bott på längst i hela mitt liv, jag har nämligen flyttat runt en hel del. Men här trivs jag, redan från första stund när jag klev in i denna lägenhet kände jag att jag var hemma. Ett lugnt hus, nära till stan men även nära till naturen. Jag är glad över att jag flyttade hit för tio år sedan, ett beslut jag verkligen känner mig glad över att jag tog.

18 Comments

  1. så fint du har det mera bilder 😀
    ja du att tiden går så fort. där vi bodde innan vi flyttade nu där skulle ja bo tills vi hittade något annat det tog nästan 17 år hahah så det kan bli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: