Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik Tweenieåldern

Husdjurens hemliga liv och halva studiedagar.

img_2958

Idag hade William halv studiedag så han kom hem efter tolv, vi tog det lugnt fram till Björn kom och hämtade upp oss för att åka ner mot frisören där Björn och William klippte sina hår. Själv satt jag och väntade på dem. Efteråt åkte vi till ICA Supermarket för att hämta ett paket åt William, och sedan åkte vi hem till Björn. Där åt vi middag och sedan tittade vi på Husdjurens hemliga liv i Ultra HD det var ganska häftigt att se faktiskt, blev verkligen levande färger och filmen fick verkligen många detaljer i sig.

Efteråt åkte vi hem och jag skruvade ihop William stol som låg i paketet. Stolen är en gamingstol som William fick som premie då han sålde jultidningar från Jultidningsförlaget. Så nu är han helnöjd, han spelar ju mycket så förstår att han ville ha den.

Det känns inte som den här dagen varit så innehållsrik så därmed finns det inte så mycket att skriva om heller. Jag har planer på att skriva ett längre inlägg, men det får bli imorgon ikväll är jag för trött. Det är ju som ni vet sista november idag, jag har haft mitt körkort i nio år. NIO ÅR, fattar inte att det gått så fort men så är det.

Nä nu säger jag godnatt, för ikväll. Imorgon skriver jag något längre och djupare, men jag känner att jag måste få fundera hur jag ska formulera mig innan jag skriver sakerna. Det är så ibland.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: