img_2992

Igår tog jag och unnade mig varm choklad med grädde och minimarshmallows, så sjukt gott ju! Jag drack det och tittade på Gilmore Girls tills William kom hem ifrån Björn.
Alltså visst är varm choklad som godast på vintern? Tycker verkligen det riktigt blir så där perfekt med smak, lika gott som det är onyttigt verkligen! Älskar smaken och ja det är gott!

Under morgonen skrev mamma att hon får semester på torsdag! Hur roligt var inte det?! William har studiedag och därmed tar vi bussen upp till Orsa på torsdagsmorgon och träffar familjen. Det ska bli så himla mysigt och roligt, det var längesen vi sågs nu så det här ska bli roligt. Ser verkligen framemot saken, eftersom jag tänkt ta både en tidig och sen buss kommer jag förhoppningsvis som tidigare år slippa åka med massor med människor. Är det så funkar bussresorna bra, det är när det är fullt med människor på bussen som det inte funkar lika bra.

Imorgon ska jag på cellprov klockan 9:15 och det ser jag inte framemot däremot. Jag får sån galen ångest av cellprov, både före, under och efteråt. Först rädslan för cancer när man får brevet, sedan rädslan för själva gynundersökningen och sen som inte det är nog oron efteråt när man går runt och är rädd för att man kanske har cellförändringar… Jag har ju nu gjort detta några gånger, minns vart enda besök, rent spontant minns jag nog alla mina gynundersökningar genom livet. Jag har verkligen aldrig riktigt vant mig vid det där, men värst är cellprovet. Det gör inte ont eller så men jag blöder alltid efter cellprov däremot.

Nä nu är det middag här, idag står Björn för maten. Imorgon är det min tur, tänkte passa på att handla på stan när jag ändå befinner mig där imorgon. Får väl göra ett besök på Hemköp då, det är trevligt där med nu sen de gjort om.

54 kommentarer

  1. Ja det ska bli jättekul verkligen, var ett tag sedan vi var dit nu :). Ska bli mysigt verkligen. Usch håller med dig precis i det där! Jag blöder alltid vid cellprov eller ja gynundersökningar, fick dock veta senast att jag har lättblödliglivmodertapp, tydligen slemhinnan som vuxit utanpå? Är tydligen helt normalt och något man kan få efter förlossningen. Eller ja vissa kvinnor får det :).

 1. Mums vad gott 🙂 Och vad mysigt att ni far och hälsar på familjen på torsdag, hoppas ni får det så bra! Och så lycka till imorgon <3

 2. Mums för varm choklad.
  Jag tycker dessutom att varm choklad smakar ännu mycket godare utomhus när det är lite kyligt ute. Varm rykande choklad från termos. Mums!

 3. mmm så mummsigt!1

  alltså ja kikar alltid på din snö förr om åren hade ja det alltid till jul men tja nu har det inte blivit då ja sköter bloggen själv ha ha kan inte sånt där men men gör inget allt går slöare då va det nån som sa.. ha ha vem bryr sej det e fint 😀 kramiz

  1. Eller hur :D. Älskar varm choklad :D. Visst är det fint :). På wordpress som jag har får man det automatiskt :). Men är nog inte så svårt att lägga in på blogg.se skulle jag tro 🙂

 4. Åh vad gott med varm choklad, älskar att koka egen och sedan hälla grädde över, riva choklad och sedan ta lite chokladsås på grädden, en sockerbomb som heter duga men ibland förtjänar man det lilla extra!

 5. Nämen åh vad gott! Det var länge sedan med varm choklad och lite annan god topping över! 😀

  Sv; hehe tack ska du ha 😀

 6. Varm choklad är grymt gott såhär på vintern! Särskilt med lite grädde i och kanske en liten skvätt rom 🙂

  SV: Tack, det känns bra! 🙂

  Hm okej… den knappen har jag missat… får kolla lite mer noggrannt, se om jag hittar något…

 7. Det där såg ju galet gott ut !
  Och allra godast tycker jag att varm schoklad är efter några timmar i pulkabacken, när man kommer in och är sådär genomfrusen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa