Känner att jag inte kan somna, har uppdaterat iPhone till nyaste versionen och blev som ett barn på julafton över alla nya smileys. Fick flera nya favoriter, det slog mig att jag kanske borde dela med mig av min snapchat. Har forfarande inte förstått skillnaden mellan instagram och snapchat? Fick till och med lov att be William kolla upp namnet.


Instagram fattar jag, men är urdålig på att komma ihåg att jag har. Någon sa att instagram var nya bloggarna förut men dit kom aldrig jag. Följer ju folk, fast missar lika många. Dessutom har jag inte riktigt fattat vad man ska visa för något? Vad vill folk se egentligen? 

Fast om man ändå har sociala medier kan man ju del med sig av dem. Så har du tråkigt adda mig gärna. 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa