Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Idag är det en bra dag.

Idag vaknade jag av att William var jätteförkyld och hade halsont så han fick stanna hemma idag. Tråkigt för honom som hade luciatåg idag, men tänker att det är bra att pigga på sig och inte smitta ner alla andra. Känner själv av halsen idag, men inte alls mycket men lite. Jag har städat, och gick sedan till Maxi och handlade lite förnödenheter. Efter det så gick jag hem och satt i soffan en stund med William. Hann även med att somna en stund under den nya filten jag fick i julklapp av jobbet. Hur mysig som helst verkligen, denna julklapp är en storfavorit redan!

Annars så har jag inte gjort så mycket. Björn ringde från Kina ganska tidigt idag eftersom det var eftermiddag där då och nu är det mitt i natten för honom. Vi hann med att växla några ord innan han pratade snabbt med William och sedan fick avsluta samtalet. Så märkligt när man tänker på att han befinner sig på en helt annan sida jordklotet än oss. Att det är natt där och dag här.

Den här dagen är så lugn annars, riktigt lugn. William är ju sjuk så då händer det väldigt lite och dessutom orkar jag inte göra så mycket annars heller. Men något roligt är att jag märker en sådan förändring hos mig själv. Jag är gladare, jag har sovit bra i natt igen och drömmer äntligen fina drömmar. Jag njuter av snön vi fått och börjar se det vackra i livet igen. Visst jag är inte helt frisk ännu, men jag är på väg. Jag känner mig som livet är så nära tillbaka nu, det är så fint och ljuvligt. Idag är det en bra dag, idag är en dag när jag ler och inte längre ligger fastklistrad i min säng.

20 Comments

 1. Vad skönt med en lugn dag 🙂

  Sv: Ingen fara 🙂
  Tack 😉 Gillar verkligen att fota vinterbilder 🙂

  Hoppas Du har en bra kväll*

 2. Sv: Tack så mycket 🙂

  Det låter bra! 🙂

  Tyvärr har vi börjat få plusgrader nu, så hoppas det inte blir slask.

  Har Du snö? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa