Eftersom Björn kommit hem från Kina begav vi oss mot honom ganska strax efter mitt förra inlägg. Vi tog därmed en promenad, med en vända in på Maxi där jag handlade lite åt Björn. Sen fortsatte vi promenaden till honom. Jag och William gick och pratade lite och diskuterade väder och vind, det var dessutom behaglig vinterkyla idag så det var riktigt skönt att bara gå. Väl framme så hade Björn med sig en present från Kina till William. Sedan åt William och Björn lunch, jag hade ätit frulle vid 10:30 och då kan jag inte äta på flera timmar. Min medicin gör att jag inte är speciellt hungrig av mig.

Hur som helst så efter lunchen åkte vi mot Kniva. Där hade man satt upp marschaller efter vägen och när det mörknade var det jättevackert. Vi tog nämligen en promenad tillsammans, jag, William, Björn och Björns mamma. Björn fick dock lov att skynda sig tillbaka till huset eftersom han fick något samtal från sitt jobb. Men vi andra fortsatte promenera en stund, det var riktigt mysigt och lite mörkt och lagom kallt.

Sedan gick vi hem till Björns mamma igen. Där satt vi en stund tills vi åkte mot Björn igen. Vi lämnade av William vid Björn och åkte sedan för att handla på både Willys och Maxi. Vid Willys rondellen så hade någon gjort denna fina snöskulptur av Snorlax, jätteroligt verkligen. Väldigt fin med måste jag säga! Själv kan jag på min höjd skapa en snögubbe, lite längre in på vägen i övre Norslund hade man även gjort ett stort huvud. Så är ni i Falun åk gärna runt och kika, samt berätta gärna om fler platser där det finns såna här fina skulpturer.

Vi åkte hem till Björn, där jag och William stod för middagen idag. Efter middagen åkte vi hem, jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det ny vecka och William går imorgon och på tisdag sen har han jullov. Helt galet hur fort denna termin gått, ja egentligen hela året.

24 kommentarer

 1. Låter som en mysig dag! 🙂
  Och vilken fin skulptur 😉

  Sv: Vi ska fira jul hemma faktiskt, nästan för första gången 😉 Blir vi, hans föräldrar och mina föräldrar, ska bli mysigt ;)Och vi ska ”knytis” så det är bra, alla fixar maten 😉

  Sen ska vi ha 2 katter hemma också över jul, extramys 😉

  Vad ska du/ni göra? 🙂

 2. Åh härligt med jullov! Men jag ska inte klaga. Det var inte länge sedan jag har haft sådan skön semester 😉
  Åh vad kreativt av de som gjorde Snorlaxen 😀

  Sv; haha, ja men verkligen. Minns faktiskt december förra året som i år. Jag tänker ibland: ”jo men bakat har jag ju gjort” men sen ser jag att det var ju inte i år, utan förra året ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa