Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Gårdagens fika och fira jullovet på stan.


Jag gick ner till Williams skola och mötte honom där igår, sen gick vi på stan en vända. Det blev fika på Waynes och mycket prat. Jag verkligen älskar kladdkakan som finns där! Så galet god! Tog en latte och William tog varmchoklad. Mys på hög nivå! 

Related Tags:

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: