Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar och bloggkrångel.

Som ni ser är mitt tema bytt. Detta då någon roade sig med att hacka mitt konto idag. Tack för den saken vem du nu var! Så nu har jag bastemat för WordPress och eftersom jag har utmattningssyndrom får sidan se ut så här ett tag nu. Jag orkar inte sitta och koda, och dessutom känns det lite som ett tecken på att det var dags att byta ut temat jag haft nu i 6 år, ja jag är en vanemänniska. Men tror det blir bra så fort jag orkar koda, men när det blir vet jag inte. Kanske detta året, kanske nästa år, kanske i sommar? Den som lever får se så att säga.

Jag har i alla fall fixat naglarna och är helnöjd! Finns är de fina? Bästa Katrin på Daily Life Spa här i stan som fixat till dem åt mig!

24 Comments

  1. Superfina naglar! Åååå gud och någon har hackat min mail så jävla tråkigt asså!
    Svar:Tack fina du, detta värmde;) Nä det är inte värt att stressa över det egentligen men vet inte bara när jag skall hinna då vi jobbar väldigt mycket..

  2. Men hur lyckas folk med allt, läskigt tycker jag, jag byter lösenord titt som tätt, men tycker ditt tema vart fint och så fina naglar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: