Idag fick jag hem sista numret av Amningsnytt för i år. Väldigt bra organistation Amningshjälpen så den stöttar jag gärna. Dessutom är tidningen läsvärd och det är positivt för mig som ganska ofta numera inte riktigt kan läsa tyngre saker.

Hur som helst, jag lackade ur lite igår när jag fick göra om på bloggen. Det är väl förståeligt. Den som hackat sidan har alltså gått in i gamla teman som jag haft och lagt in något skit där. Det är alltså ingen som kan mitt lösenord till bloggen utan någon har hackat mitt webbhotell och därifrån kodat och grejat. Så förbannat onödigt och drygt, konstigt nog är jag inte arg. Förut hade jag blivit så upprörd, nu blev jag mest less och kände att jag inte orkat svara och läsa bloggar under ett dygn. Fast det kanske jag inte gjort ändå? Vem vet egentligen?

Här väntar vi i alla fall på middagen. Det blir vegetariska nuggets åt William och Falafel till mig och Björn.

Vad gör ni idag? Tre dagar innan julafton?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: