Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Snow globe 

För en stund sedan så var vi på ICA Maxi William stod då och tittade på denna. Jag var så klart tvungen att köpa den. En speldosa och snöglob i ett! Jag älskar snöglober! Tycker det är bland det finaste som finns och jag blir som ett barn va speldosor och snöglober. Jag känner mig som 3-5 år igen och blir helt pirrig i kroppen. Priset var hur bra som helst 49:-! Som hittat!

Nu har vi ätit middag och blir väl att ta det lugnt resten av kvällen nu antar jag. Känns som jag inte högprioriterar bloggandet men vet ni? Det är ju jul!

24 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: