Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Mina julklappsglas jag fick av William och Björn.

Hur fina är de inte? Som jag skrev i torsdags senaste jag orkade med att skriva har jag fått dessa två fina glas i julklapp ifrån William och Björn. Jag samlar på dessa och tycker väldigt mycket om dem. Tanken är väl att när jag får besök någon gång kunna ta och bjuda på lite rödvin i dessa. Men jag dricker ju ganska sällan och dessutom så är det ännu mer sällan jag har vin hemma. Men får jag köpa lite vin så jag får börja bjuda på lite gott nästa gång jag får besök. Kanske mamma och Melissa är sugna på att komma hit och dricka rödvin?

Jag måste även erkänna att bloggen är lågt prioriterad just nu, jag antar att den får vara det också. Jag vill bara ta och njuta av dessa juldagar. Helt galet att det är fyra dagar kvar av detta året? Kan ni förstå det? Att 2016 snart är över och det blir ett nytt år så snart?

Vid den här tiden har julen alltid försvunnit från mitt hem tidigare men inte i år. Jag vill bara ha julen kvar i år. Kanske är det för att jag nu faktiskt för första gången känner att jag fått till det riktigt juligt fint i år?

Eller så har det med mitt nya sätt att se på livet att göra. Att jag bara gör saker när lusten faller in, på ett vis är det som att hitta tillbaka till barndomen igen, att få leva lustfyllt. Jag önskar att jag mer bejakat den sidan och behållit lustfylldheten till livet. Att jag aldrig lämnat det som gjort mig glad tidigare för att följa med i vuxenhetens cirkus av livet. Jag vill bara fortsätta att njuta av livet numera, känna livsglädjen. Det är så himla viktigt och något jag aldrig mera vill tappa bort. Man måste få känna att saker är tråkigt, men inte så att man varje dag lever livet med känslan av att det är så tråkigt att man inget längre vill göra.

34 Comments

 1. Jättefina glas!
  Dom hade jag inte haft något alls emot att ha här hemma 🙂
  Bloggen är aldrig prio ett för min del. Då tar man lite bort glädjen med den. Det ska ju inte kännas som ett tvång att blogga. Det vill man ju göra för att man tycker det är kul och andan faller på 🙂
  God fortsättning

 2. Är väl för härligt att faktiskt göra saker man har lust med istället för bara sånt som förväntas av en…behåll det sättet och fortsätt njuta av ditt liv!☺ Glasen är jättefina!

 3. Jag tycker också dem där glasen är så himla fina!
  Visst är det Gynnings serie? 😉

  Vad härligt att läsa, tycker du gör helt rätt-tänk på dig själv och bejaka det som Du vill göra*
  Låter toppen 🙂

  Sv: Tack så mycket<3
  Är verkligen så glad att jag kan göra min träning 😉

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: