Dark Mode Off / On
Böcker

Varför gråter inte Emma?

Jag började läsa boken ”Varför gråter inte Emma?” efter att mamma var här på besök den 12 februari. Jag hade den som kvällsbok och måste säga att den var riktigt gripande, så hemsk hela historien rakt igenom. Samtidigt som man tänker vilken drivkraft Emma måste ha. Hur hon orkat ta sig igenom allt som hon fått utstå.

Verkligen läsvärd bok. För er som vill veta lite extra och inte alls vet vem denna Emma är. Är det i alla fall Emma mamman som överlevde Arbogamorden där hon blev överfallen och hennes två små barn Max och Saga dog i deras hem.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: