Dark Mode Off / On
Fika & måltider Tweenieåldern

Kvällsfika med William.

William åkte ju till sin faster Emma idag, där hade han bakat kanelbullar som han tog med sig hem. Jag förstod det som att Emma hade bakat semlor, men William ville tydligen helst ha bullar. Jag hade köpt en varsin semla åt oss, men William hoppade semlan. Så vi åt alltså kanelbullar och semlor så här på kvällskvisten. Till det drack jag citronvatten och William te.

Eftersom vi åker imorgon bitti så lär jag snart bege mig mot sängen. Det brukar bli långt och intensivt när man är i Orsa. Men det ska bli så härligt, ser massor framemot det här. Få umgås med alla och ha det trevligt. Det kommer bli toppen!

Related Tags:

22 Comments

  1. Mysigt med kvällsfika, det hade vi med kl 21.00 🙂
    Mysigt & trevlig även att ni ska åka iväg till Orsa idag. Hoppas ni kommer att ha det oerhört mysigt och trevligt där borta 🙂

    Sv; ja, det var oerhört skönt med en ledig helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: